Необяснимо е защо втори ден под никаква форма външното ни

...
 Необяснимо е защо втори ден под никаква форма външното ни
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Побоят над фенове на „Левски” в Скопие е част от съзнателна политика на РСМ към наши граждани

  " Необяснимо е за какво втори ден под никаква форма външното ни министерство не реагира. Най-малкото е да се изика посланикът на България в Скопие, с цел да знаем информацията от първа ръка, да зададем нашите въпроси.

 

Трябваше да се погрижим за това ранено момче и да му осигурим качествнео опазване на здравето. Въпросът е за какво формалните управляващи не взеха ограничения още когато стана палежа на нашия клуб в Битоля ", добави вицепрезидентът.

 

Тя акцентира, че в РСМакедония има задоволително сили, които желаят да нарушат връзките сред двете страни. " Всеки път те споделят, че това са хулигански прояви.

 

Трябва да се извършва Договора за добросъседство, в реда на нещата е да създадем рекапитулация ".

 

Йотова осведоми, че е изпратила писмо до Комисаря по човешки права в Европейската комисия. " Аз скърбя, че изпратих писмо на комисаря по човешките права в Европейска комисия, щях да прибавя и снощния случай. "

 

Тя посочи: " Голямата тематика за наложителната смяна в Българската конституция. Преди всичко, значимото е да се подсигурява независимостта на правосъдната система и да се усилят и подсигуряват правата на всеки един българин, съгласно главния ни закон. "

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР